Luxe afwerking - Je huurt bij Pontkade inclusief hoogwaardige PVC vloer en design sunscreens

Pontkade huurappartementen

114 nieuwe huurappartementen in Amsterdam aan de NDSM Werf. Huurprijzen vanaf € 1.250 exclusief servicekosten.
In de ondergrondse parkeergarage zijn 47 (zwerf)parkeerplaatsen beschikbaar.

Toren 1 en Toren 2 bestaan beide uit 53 appartementen en in het derde gebouw zijn nog eens 2 appartementen en 6 dekwoningen te vinden.

De verwachte oplevering is in oktober 2020.

De buurt

De NDSM werf is de plek waar wonen weer écht Amsterdams is. Levendig, kleurrijk en met het centrum aan je voeten. De NDSM werf is getransformeerd naar een woonwijk met 2.100 woningen en bedrijven als Hema en MTV (viacom). Maar ook met horeca als Loetje, Bagels and Beans en Pllek, hotels en evenementenlocaties.
Heel praktisch zijn de Albert Heijn, die zich beneden in de torens vestigt, en verschillende sportscholen om de hoek. Kortom; alles wat wonen levendig en comfortabel maakt

Appartementen

De Pontkade zie je direct liggen aan de haven waar meerdere pontjes de directe verbinding met Amsterdam CS en de Houthavens maken. Pontkade is onderdeel van 4 gebouwen rondom een centrale binnentuin, een groene oase die de woonbeleving compleet maakten, voornamelijk gesitueerd in 2 torens met een fenomenaal uitzicht over de stad. De appartementen zijn voortreffelijk afgewerkt: vloerverwarming, sunscreens voor de vensters en natuurlijk een luxe keuken met inbouwapparatuur en comfortabele badkamer.

Er zijn separaat parkeerplekken te huur in de onderliggende parkeergarage