De Pontkade is onderdeel van vier gebouwen rondom een centrale binnentuin, voornamelijk gesitueerd in twee torens met fantastisch uitzicht over de stad, bestaande uit 114 appartementen en dek-appartementen met verschillende woonoppervlaktes.

De appartementen beschikken over alles wat je nodig hebt om heerlijk en modern te wonen. De appartementen zijn luxe afgewerkt en voorzien van een balkon of terras, vloerverwarming, sunscreens en uiteraard een luxe afgewerkte keuken met A-merk inbouwapparatuur en een comfortabele badkamer.

Compact tweekamerappartement

De perfecte woning voor de Amsterdamse Young Professional. Een zeer efficiënt ingedeelde woning met een aparte slaapkamer en een ruim balkon.

De tweekamerappartementen bevinden zich in Toren 1 en Toren 2. De woonoppervlakten variëren van ca. 50 m² tot en met ca. 69 m².

Bekijk de woningen voor de plattegrond per woning.

Royaal driekamerappartement

Ben jij op zoek naar een appartement voor jou en je partner? Of voor jou alleen, mét een extra slaapkamer voor bijvoorbeeld een walk-in closet of kantoor? Dan is een driekamerappartement in Pontkade een goede keus.

De driekamerappartementen bevinden zich in Toren 1, Toren 2 of op het dek (dek-appartement), met woonoppervlaktes van ca. 50 m2 tot en met ca. 99 m2.

Bekijk de woningen voor de plattegrond per woning.

Bekijk het aanbod

reageer direct op de beschikbare woningen

Dek appartementen

Genieten van veel ruimte en wonen aan de prachtig aangelegde binnentuin? De dek-appartement met twee of drie verdiepingen, en met drie of vijf slaapkamers maken het mogelijk. Door de praktische indeling, het privé balkon en de directe toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin een ideale woning voor een jong gezin! De woonoppervlaktes variëren van ca. 88 m2 tot 124 m2.

Bekijk de woningen voor de plattegrond per woning.